Actie Kerkbalans 2023

GEEF VANDAAG VOOR DE KERK VAN MORGEN Actie Kerkbalans 2023 gaat van start!
Op 15 januari geven wij het startsein voor de jaarlijkse Actie Kerkbalans. Wij zijn dan met een delegatie van het kerkbestuur aanwezig in de mis van 10.00 uur in Schandelen. De week erna zijn we in de Corneliuskerk, in de mis van 19.00 uur op zaterdag 21 januari en 11:15 uur op zondag 22 januari. Voor en na de mis is er ruimte voor vraag en antwoord.

Kerkbalans is de grootste fondsenwervende actie van het land; door het hele land vragen plaatselijke parochies en gemeenten hun leden om een financiële bijdrage over te maken. In de week van 15 januari valt ook bij u de brief op de mat. Doet u dit jaar (ook weer) mee?

Na lastige jaren staan de deuren van de kerk nu gelukkig weer wagenwijd open. Daar zijn we dankbaar voor! We willen een plek zijn en blijven waar iedereen rust en verdieping vindt en God ontmoet. Waar we naar elkaar omzien en voor elkaar zorgen. Waar we klaarstaan voor mensen in de samenleving die onze steun nodig hebben. Uw bijdrage is onmisbaar om dit samen kerk-zijn ook in 2023 vorm en inhoud te geven.