Kornelimünster 25 augustus

In het kader van ‘180 jaar rondom St.-Cornelius’ kunt u op zondag 25 augustus deelnemen aan een rondleiding door Kornelimünster. Het stadje ligt in het zuidoosten van de Kreis Aachen, ongeveer 35 km van Heerlen. Het is een schilderachtig plaatsje met een historische kern, de Corneliusbasiliek en de oude Stefanskerk. Tijdens de rondleiding krijgt u tekst en uitleg bij alle bezienswaardigheden door een deskundige gids(in het Duits). De rondleiding start om 14.30 uur op de parkeerplaats Abteigarten bij de voormalige abdij.

Deelname kost € 6,00 per persoon.

Opgeven kan bij het parochiekantoor van parochies Heerlen-Noord. De deelnamekosten dient u  uiterlijk 18 augustus te voldoen bij het parochiekantoor!  U kunt zich ook aanmelden per email (info@parochiesheerlennoord.nl) en het geld overmaken op NL 15 RABO 0122 4004 96 t.n.v. Kerkbestuur St. Cornelius

Vervoer naar Kornelimünster is op eigen gelegenheid. Mocht u geen eigen vervoer hebben dit s.v.p. bij de aanmelding/betaling van de deelnamekosten doorgeven aan het parochiekantoor zodat u kunt carpoolen.

Kornelimünster

Na afloop van de rondleiding kunt u op eigen gelegenheid bij een van de horecagelegenheden iets eten en/of drinken.

logo extranieuws