Toon alle nieuwsonderwerpen

Parochiebladbezorgers gezocht

Wij hopen dat er nieuwe bezorgers bijkomen. Dit is echt noodzakelijk om het parochieblad te overal huis aan huis te kunnen blijven bezorgen. Kunt u in een of meerdere van hier onder vermelde straten het parochieblad maandelijks bezorgen, laat het dan even weten op het parochiekantoor. Zonder nieuwe bezorgers zal het parochieblad niet meer in bovenvermelde straten bezorgd worden. Ieder kan natuurlijk wel zelf een exemplaar uit de kerk meenemen. En het parochieblad is ook te lezen op de website en u kunt het parochiekantoor laten weten dat u het per mail wilt ontvangen.
In de volgende straten zijn er geen bezorgers van het parochieblad meer: Huisbergerstraat (de oneven nummers t/m 37, even nummers t/m 134), v.d. Scheurstraat (oneven nummers), Schipbeekstraat, Schout van Heeckerenring, Eemstraat, Gouwestraat, Reggestraat, Vechtstraat, Amstelstraat, Jekerstraat, Roerstraat (de nummers 11 – 21) en de Geulstraat (huisnummers 11 – 21 + 12 – 22).

Datum: 23-07-2016, bron: Parochienieuws juli augustus 2016

logo actueel

Aanmelden Nieuwsbrief

U kunt automatisch het laatste nieuws ontvangen door u aan te melden voor de nieuwsbrief.