Toon alle nieuwsonderwerpen

Een unieke reis door de wereld van het geloof

In de mooie 10-delige DVD-serie CATHOLICISM licht de Amerikaanse priester Robert Barron het katholieke geloof toe. (Engels gesproken, Nederlands ondertiteld). Ieder thema toont hij in twee delen van twintig minuten. Met elkaar wisselen we daarover van gedachten. In principe doen we dat op de tweede dinsdag van de maand in de parochiezaal van Schandelen. De eerste keer is op dinsdag 14 november, met als thema Jezus, God en mens; de tweede avond is dinsdag 12 december: Het onderricht van Jezus 19.45 uur Ontvangst/inloop 20.00 uur Start deel 1 en gesprek 21.00 uur Start deel 2 en gesprek 21.45 uur Afsluiting Iedere avond laat een ander thema zien, waarvoor het niet nodig is de voorgaande delen gezien te hebben. Per avond vragen we € 2,50 voor koffie e.d. Het is echt een heel mooie serie, waarbij we letterlijk veel heel mooie plaatsen te zien krijgen. De eerste aflevering brengt ons bijvoorbeeld naar Israël, Jeruzalem en Rome. Soms vraagt het een meedenken, soms is het meteen duidelijk. De priester Robert Barron is inmiddels bisschop gewijd.
In de mooie 10-delige DVD-serie CATHOLICISM licht de Amerikaanse priester Robert Barron het katholieke geloof toe. Foto's van de eerste bijeenkomst vindt u in het Fotoalbums onder '2017 Catholicism'.

Datum: 13-10-2017, bron: Pastoor Wim Miltenburg fso

logo actueel

Aanmelden Nieuwsbrief

U kunt automatisch het laatste nieuws ontvangen door u aan te melden voor de nieuwsbrief.