Nieuwsflits

Toon alle nieuwsonderwerpen

In memoriam John Franck

Hij was een bescheiden man, die nooit op de voorgrond trad. Je zag hem niet veel, maar hoorde hem des te meer door zijn prachtige orgelspel. Hij kon heel erg genieten van kerkorgelmuziek. Tijdens het orgelconcert dat afgelopen maart in de kerk werd gegeven door Steven van Kempen, die ooit leerling bij hem is geweest, zei hij: ‘ik heb het nooit geambieerd om concertorganist te worden, maar als ik dit orgelspel hoor begint het wel te kriebelen’. Een organist in hart en nieren. Hij was er gewoon altijd als hij moest spelen tijdens een H.Mis, maar hij hielp ook mee als het orgel gestemd moest worden en hij kwam ook wel eens naar de kerk om in zijn eentje te musiceren. We zullen hem en zijn muzikale kwaliteiten heel erg gaan missen in de Gerardus Majellakerk.

Zijn uitvaart is maandag 1 juli om 11.00 uur in de Gerardus Majellakerk.

Datum: 27-06-2019, bron: kerkbestuur

Digitaal parochienieuws