Nieuwsflits

Toon alle nieuwsonderwerpen

Installatie pastoor Janssen

Het was een feestelijke dag met de installatie door Deken Hans Bouman in een volle Corneliuskerk en een drukbezochte receptie in het Corneliushuis.

De H.Mis werd opgeluisterd door het Gemengd Kerkelijk Zangkoor Schandelen o.l.v. Sjef Konieczny en door de Koninklijke Fanfare St. Joseph Heerlerheide. Parochianen uit alle parochies van pastoor waren aanwezig in de kerk. Ook de lectoren, misdienaars, acolieten en aanbieders van de pastoorsattributen waren uit de verschillende parochies afkomstig. De Antilliaanse gemeenschap verraste pastoor met hun aanwezigheid. Ze waren met een hele bus uit Tilburg gekomen. Pastoor Goulmy uit de buurparochie Katholiek Brunssum en pastoor Receveur uit de buurparochie Franciscus van Assisië (Laanderstraat) traden op als getuigen.

Voorafgaand aan de mis hebben de twee kerkbesturen aan pastoor de sleutels van de drie kerken overhandigd en het herdersschopje. Na de mis begeleidde de schutterij pastoor en zijn gevolg naar het Corneliushuis, waar een drukbezochte receptie plaatsvond. Kijk in het fotoalbum 'installatie pastoor' voor een indruk van deze mooie dag.

Datum: 16-09-2019, bron: kerkbestuur

Digitaal parochienieuws