Bedevaart Kevelaer

In 2019 zijn we voor het laatst op bedevaart naar Kevelaer geweest. Dit jaar willen en kunnen we weer gaan op dinsdag 6 september. Dit is de eerste keer samen met pastoor Janssen.

De bus staat om 8.00 uur klaar voor vertrek op de Heuls-straat bij huisnummer 8. Ophalen in Schandelen en aan de Heksenberg is ook mogelijk.

In Kevelaer vieren we de H. Mis om 11.00 uur en daarna gaan we allemaal samen eten. Om 15.00 uur bidden we de Kruisweg en om 16.00 uur sluiten we af met het Lof in de Kaarsenkapel.
Voor de reis en het eten vragen we een bijdrage van € 35,00 (bus en maaltijd, drank niet inbegrepen).

Meldt u tijdig aan, want als de bus vol is, is hij vol.

Inschrijfformulieren liggen in onze kerken. Deze kunt u inge-vuld inleveren en betalen in de sacristie. Aanmelden kan ook op het parochiekantoor: tel: 045-5212450 of via e-mail: in-fo@parochiesheerlennoord.nl o.v.v. naam, aantal, adres, telefoonnummer en e-mail.

Nog een tip: op veel plekken in Kevelaer kun je alleen contant betalen (niet pinnen), dus zorg voor voldoende zakgeld.