(Her)ontdek het plezier van samen muziek maken

Samen met Harmonie Sint Gerardus Heksenberg, Muziekvereniging Flos Carmeli, Fanfare Sint Gabriël
Hoensbroek organiseert SCHUNCK Muziek en Dans het Nieuw Talent Orkest Heerlen, een uniek muziekproject voor volwassenen.

Heb je altijd al een blaas- of slagwerkinstrument willen leren bespelen? Of lijkt samen muziek maken je geweldig? Dan is dit je kans! In tien repetities ervaar je hoe fantastisch het is om samen muziek te maken.

Nieuw Talent Orkest Heerlen

De eerste repetitie vindt plaats op woensdag 22 november om 20:00 uur bij SCHUNCK Muziek Hoensbroek. Het belooft een bijzondere avond te worden onder de enthousiaste muzikale leiding van Guus Pieksma, initiatiefnemer van Nij Talint Orkest uit Sneek.

Er wordt gezorgd voor een instrument en lessenaar. Verder krijg je een complete orkestmap. Om mee te kunnen doen hoef je geen muzikale ervaring te hebben of noten te kunnen lezen. Door heel het land gingen al meer dan 3000 muzikanten je voor en ontdekten een geweldige nieuwe hobby!

Wat je moet weten

Weet je nog niet welk instrument je wilt bespelen dan kies je deze tijdens de instrumentenproeverij op woensdag 8 november. De instrumentenproeverij vindt plaats in SCHUNCK Muziek Hoensbroek om 20:00 uur.

Het Nieuw Talent Orkest vindt wekelijks plaats op woensdagavond tussen 20:00 en 22:00 uur in SCHUNCK Muziek Hoensbroek. Voor € 130,- doe je al mee en (her)ontdek jij het plezier van samen muziek maken.