Kindernevendienst

In de Corneliuskerk vinden al vele jaren kindernevendiensten plaats. Deze worden ongeveer een keer per maand gehouden op zondag om 11.00 uur. De kinderen worden dan tijdens de H.Mis een half uurtje meegenomen naar naar een aparte ruimte. Daar wordt het evangelie op een kinderlijke manier besproken en uitgelegd. Er wordt ook geknutseld, gezongen of toneel gespeeld. Aan het einde van de H.Mis mogen de kinderen bij het altaar vertellen en laten zien wat zij geleerd en gedaan hebben.
Uit ervaring is gebleken dat de kinderen dit heel leuk, gezellig en interessant vinden. Zij zijn erg enthousiast.
De nevendiensten worden in de regel goed bezocht. De kinderen kunnen zo op een leuke manier kennismaken met de kerk. Alle kinderen van kleuter tot ongeveer 13 jaar zijn van harte welkom.

Op onderstaande datums zijn kindernevendiensten gepland in de Corneliuskerk:

Kerstmis met kerstspel  op 24 december

Kindernevendienst ;

19  januari 11.15 uur

16 februari 11.15 uur

Presentatieviering 29 maart om 11.15 uur

Palmpasen- viering 5 april 11.15 uur   met processie, verzamelen van te voren in parochiezaal

1ste Paasdag, 12 april 11.15 uur  met paaseieren zoeken.

COMMUNIE 17 MEI 2020 11.15 U IN DE SINT CORNELIUSKERK

31 mei  Pinksteren.Dankviering met processie

Zie bij gezinsmis welke andere missen er speciaal voor kinderen worden gepland.

Contactpersoon kindernevendiensten:
Marie-José Degens