Algemene informatie

In alle parochies van Heerlen-Noord zijn heel wat vrijwilligers nodig om alles draaiende te houden.
Ook nu doen wij een oproep aan onze medeparochianen om zich aan te melden voor diverse werkzaamheden.
Een keer per jaar (meestal in november) is er voor de vrijwilligers een gezellige avond. Ook in de diverse werkgroepen een fijne collegiale en gezellige sfeer.
Hulp kunnen wij gebruiken bij:

* het bezorgen van het parochieblad
* het poetsen van de diverse kerken
* het klein technisch onderhoud in de kerken en de pastorie
* het bijhouden van de tuin van de pastorie en van de tuin rond de kerk van de Heksenberg
* het onderhouden van de website
* administratief werk op het parochiekantoor
* en nog veel meer.....

Heeft U interesse, meld U dan op de pastorie of het parochiekantoor.
Telefoon: 045-5212450 of stuur een mail.

Geplaatst op: maandag, 01 september 2014

Vrijwilligers

Enthousiaste vrijwilliger gezocht voor onderhoud van de website van parochies Heerlen-Noord.

Sinds medio oktober is de nieuwe website www.parochiesheerlennoord.nl online. Momenteel zorgen 3 vrijwilligers voor het onderhoud van de website.
Om elkaar te kunnen vervangen én verder te werken aan de ontwikkeling van de website zijn we op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger die enige ervaring heeft met het schrijven van (korte) teksten voor het internet (en social media!) én het werken aan websites.
Werkgroep website: Gusta van Gessel, Frans Palmen, Wim Ickenroth.

Tuinman of -vrouw voor het oude kerkhof bij de Corneliuskerk

De werkzaamheden bestaan uit snoeien, onkruid en bladeren verwijderen op het oude kerkhof naast de kerk. Afhankelijk van het weer een aantal keren per jaar.
U bepaalt zelf de ochtend of middag in overleg met medewerkers van het parochiekantoor, of de tuinman van de pastorie.

Wij doen daarom een oproep aan onze medeparochianen om zich aan te melden voor diverse werkzaamheden. U helpt de parochie en u ontmoet andere parochianen. Er zijn vele verschillende soorten werkzaamheden. Er is vast wel iets bij dat bij u past.

Hulp kunnen wij gebruiken bij:

* de onderhoudsploeg voor diverse klussen in de kerk en de pastorie
* de tuinploeg voor het onderhoud van de tuin van de pastorie en het oude kerkhof
* het bezorgen van het parochieblad (een keer per maand)
* het poetsen van de kerk
* mee-organiseren van de gezinsmissen
* meehelpen bij de kindernevendiensten
* onderhoud van de website
* drukken van het parochieblad in de eigen drukkerij op de pastorie
* mee-organiseren van activiteiten om de renovatiekas te spekken

Heeft u een of twee ochtenden per week tijd en bent u administratief onderlegd (o.a. werken met computer), dan bent u misschien degene die we zoeken voor ons parochiekantoor. Dat is nu drie ochtenden per week open, maar we zouden dat graag uitbreiden naar vijf ochtenden per week.

Heeft U interesse, stuur ons dan een berichtje. Als u hier klikt kunt u zich aamelden. U kunt ook bellen naar het parochiekantoor, telefoon: 045-5212450

Geplaatst op: zaterdag, 06 oktober 2012

pijltop